.
default-logo
+48 663 54 51
Zakład Przemysłu Cukierniczego „IGA” działa na polskim rynku od 1985 roku. Jego założycielem i właścicielem jest Mirosław Matysiak. Pierwotnie był to mały zakład, który szybko zmienił się w prężnie funkcjonującą firmę produkującą szeroką gamę wyrobów cukierniczych trwałych.
Dzisiejsza oferta to np.: wafle przekładane kremem, pierniki z marmoladką, herbatniki kruche, biszkopty, biszkopty z galaretką.
Wyroby te produkowane są w wielu wersjach smakowych, a także w kuwerturze i masie czekoladopodobnej. Wyroby cukiernicze znajdujące się w naszej ofercie produkowane są w zakładzie o powierzchni ok. 6000 m² na nowoczesnych w pełni zautomatyzowanych liniach technologicznych. Spełniamy wszystkie wymogi technologiczne, jakie obowiązują w produkcji żywności. W utrzymaniu wysokiego poziomu naszych produktów pomaga nam funkcjonujący w firmie zintegrowany system zarządzania jakością obejmujący ISO 9001:2000 i HACCP potwierdzone certyfikatem Lloyd’s Register spełniający wymagania określone w standardzie BRC.
Rozwijamy się dzięki naszym Klientom, którzy doceniają nasze wyroby. Pragniemy, żeby nasz znak kojarzył się z solidnością, terminowością oraz wysoką jakością produkowanych przez nas wyrobów.